La Lliga Bankia en la modalitat d'escala i corda La plaça que quedava per adjudicar es va resoldre ahir al trinquet de Guadassuar on s'enfrontaren els dos equips aspirants a ella. Finalment continuaran endavant els representants de Pedreguer, Francés, Pere i Tomàs II, que van deixar en 30 al trio de Murla de Genovés II

La diferència entre ambdues formacions va ser molta, a més des de l'inici. Els vencedors van fer una partida quasi perfecta. Els tres ratllaren molt alt per separat i en conjunt es van entendre a la perfecció.

Francés va aportar molta seguretat i un bon nombre de quinzes amb l'elegància que li caracteritza. El seu duel amb Genovés II va ser el més equilibrat, però va eixir vencedor el jove de Petrer.

Prou més desnivellats van estar els cara a cara entre mitgers i punters. Ací és on s'expliquen els sis jocs de diferència i que la partida no responguera a l'expectació que havia generat i que es va notar en la magnífica afluència de públic.

Pere i Tomàs II van estar intractables, contundents i tremendament encertats. Van ser dos martells, però de precisió, que no deixaren entrar en joc a Javi i Héctor, que bàsicament es van dedicar a defensar.

Falta decidir l'ordre

Una vegada que s'ha definit qui jugarà les semifinals, falta concretar l'ordre de classificació de cada equip. I és que cal recordar que els primers de la taula podran triar trinquet en la pròxima ronda.

Les dues partides que queden es jugaran al trinquet Pelayo, que d'esta forma realitzarà una mena de fira de falles. El dissabte, en l'horari habitual, Soro III, Jesús i Carlos s'enfrontaran a Pere Roc II, Santi i Monrabal II. I al matí del diumenge, Puchol II, Raúl i Bueno es mesuraran a PelayoSoro IIIPere Roc IIMonrabal IIPuchol IIDe la Vega

En la Lliga Bankia de raspall, on els cinc primers equips de la classificació tenen opcions de continuar endavant a hores d'ara, la desena i definitiva jornada es completarà el divendres al trinquet de Piles, el dissabte al de Bellreguard i al matí del diumenge al d'Oliva.

Lliga 2

El trinquet de Guadassuar també va acollir ahir partida de la Lliga 2 en la modalitat de raspall. L'equip de Villanueva de Castellón de Vercher i Néstor va superar al d'Oliva amb Salelles II i Gabi pel resultat de 25-15.

Els vencedors continuen quarts, però ara igualats a punts amb els tercers, Punxa i Lorja, i a més s'han situat tres punts per damunt de les places eliminatòries. Salelles II i Gabi mantenen la primera posició, que perdran si Badenes i Ricardet superen a Mario i Miravalles en la partida que el dissabte tancara la jornada a la Llosa de Ranes.