17 de marzo de 2019
17.03.2019
Superdeporte
Lliga Bankia d'escala i corda

Pere Roc guanya a Soro i podria quedar segon

Gran actuació dels dos equips a Pelayo, on hui s'enfronten Puchol II i De la Vega per a definir els primers de la taula

17.03.2019 | 12:36

La Lliga Bankia d'escala i corda va visitar ahir el trinquet Pelayo per a la disputa de la penúltima partida de la dècima jornada i de la fase regular. Els dos equips van fer els deures: el de Benidorm de Pere Roc II, Santi i Monrabal II va guanyar i de moment es situa líder, encara que hui perdrà esta posició de privilegi, i el de Vila-real de Soro III, Jesús i Carlos es va acomiadar amb honors del campionat en un duel que es va resoldre en iguals a 55.

La confrontació va ser molt bona. Intensa, equilibrada, amb els dos trios sumant de manera pràcticament alternativa i oferint un nivell que va generar no pocs aplaudiments del públic. Destacar a un protagonista no seria just perquè els sis van tindre els seus moments i tots aportaren en l'espectacle. I per a rematar, l'emoció de la igualada a 55.

Lliga 2

Les lligues 2 també van tindre ahir activitat. En la d'escala i corda, Fageca i Tomàs II van superar per 60-30 a Giner i Salva al trinquet de Pedreguer. I en la de raspall, Mario i Miravalles es van imposar a Badenes i Ibiza per 25-15 a la Llosa de Ranes. Estes partides van tancar la novena jornada dels dos tornejos.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Noticias relacionadas