Les lligues 2 tancaran esta setmana les seues fases regulars i acabaran de definir la passada i el quadre de semifinals. En estes competicions, el campió jugarà la següent ronda contra el quart classificat i el segon contra el tercer.

La Lliga 2 de raspall inicia hui a Xeraco la jornada definitiva amb la partida que enfrontarà a Punxa i Lorja contra Mario i Miravalles, que podria ser la decisiva per a saber qui estarà en les semifinals.

Els que pitjor ho tenen són Mario i Miravalles que estan obligats a guanyar per a mantenir opcions. Si cauen, ja n'hi haurà semifinalistes. El mateix passaria amb la derrota de Punxa i Lorja sense puntuar. En este cas continuarien endavant els seus rivals i els equips encapçalats per Salelles II, Badenes i Vercher

De moment solament és segur que Salelles II i Gabi estaran en les semifinals i que Vicent i Raúl no poden accedir a esta ronda. Les altres dues partides de la jornada es completaran demà a la Llosa de Ranes i Oliva.

En la Lliga 2 d'escala i corda sí que s'ha concretat qui accedirà a les semifinals. José Salvador i Nacho s'han assegurat la primera posició mentre que Fageca i Tomàs II són a hores d'ara segons. Estos dos equips ja han completat la seua participació en la fase regular.

També continuaran endavant Marc i Carlos així com Pablo de Sella, Monrabal II

El trio tancarà la fase demà a Massamagrell contra els ja descartats Giner i Héctor. I la parella pot millorar la seua classificació el dimecres a Guadassuar superant a un altre equip sense opcions, el que formen Ferrer, Bueno i Álvaro.