Les semifinals de les lligues 2 han quedat definitivament configurades una vegada que ahir es va tancar a Guadassuar la fase regular de la competició d'escala i corda amb la partida en què Ferrer, Bueno i Álvaro es van imposar a Marc i Carlos per 60-40.

Este resultat no altera les posicions en la taula i per tant Marc i Carlos han perdut l'oportunitat d'acabar segons i hauran de mesurar-se en la primera semifinal contra els campions de la fase regular, José Salvador i Nacho. La partida es disputarà el pròxim dimarts al trinquet de Massamagrell.

La segona semifinal està programada el divendres 12 d'abril al trinquet de Vilamarxant i en este cas seran de la partida els segons i tercers de la classificació, això és, Fageca i Tomàs II així com Pablo de Sella, Monrabal II

Es dóna la circumstància que els equips de Pablo i Marc han finalitzat igualats a punts i el trio es queda tercer malgrat el pitjor coeficient global de jocs a favor i en contra. La raó és que amb els empats entre solament dues formacions, el que prima són els enfrontaments directes, que en este cas és favorable a Pablo, Monrabal II i Conillet per solament un parcial. En la competició de raspall ha ocorregut un cas similar amb els conjunts encapçalats per raspallVercher

Raspall

En la Lliga 2 de raspall, Salelles II i Gabi s'han proclamat campions de la fase regular amb solament 2 punts de diferència amb els immediats perseguidors, però el seu lideratge és de justícia perquè els representants d'Oliva han encapçalat la classificació durant bona part dels dos mesos de competició.

En la contra estaran Badenes i Ricardet, parella que també ha lluitat per la primera posició durant un bon nombre de jornades, però que finalment ha acabat quarta pel fet de perdre les tres últimes partides. Els dos equips es jugaran la passada a la final el 9 d'abril al trinquet d'Oliva en la segona semifinal.

La primera semifinal tindrà lloc el pròxim dijous a Bellreguard on Vercher i Néstor s'enfrontaran a Punxa i Lorja, parelles que han quedat igualades a punts en la segona i tercera posició respectivament.

Vercher i Néstor quasi sempre han estat en els llocs capdavanters. Es podria dir que la regularitat ha sigut la seua bandera. Punxa i Lorja han tingut més alts i baixos, però han completat un magnífic tram final de fase i d'ací a seua folgada classificació .