L'Ajuntament de Meliana inaugurarà a les 19.30 hores d'este dijous la mostra fotogràfica 'Va de Bo', que signa Juan Rodrigo Legua i que romandrà fins al 18 d'abril a la sala d'exposicions de l'Institut Municipal de Cultura de Meliana.

Segons informa l'autor, la mostra està composta per un nombre aproximat de dues-centes imatges, «que han estat molt complicades de triar. Jo he escollit primer les que més m'agradaven i el dissenyador de l'exposició, Miquel Valls, ha fet una segona tria tenint en compte l'espai de la sala», comenta.

Les fotografies recullen, en la seua gran majoria, moments de partides, colps i accions de bona part dels pilotaris professionals actuals. Més de les modalitats d'escala i frontó, «però de raspall també estic fent-ne des de fa temps i hem elegit les més boniques», diu Juan Rodrigo.

Pintor mural de professió, la fotografia és una de les passions de Juan Rodrigo Legua. I la pilota. «A la pilota la vaig conéixer primer perquè de xicotet ja acompanyava a mon pare al trinquet de Massamagrell i al frontó de Vinalesa», explica.

Amb cinquanta-sis anys i més de dues dècades fotografiant als pilotaris, l'autor s'ha decantat en la seua selecció per imatges més actuals, moltes d'elles tractades amb la tècnica HDR, que atorga una llum diferent. Es podria dir que un punt artístic.