La Ciutat Esportiva Juan Ángel Romero, ha celebrat durant tot el matí del dijous 21 de març la Trobada final de 'Pilota a l'Escola' i va ser escenari de la quarta cloenda del programa d'innovació educativa 'Pilota a l'Escola 2019', la més al Sud del territori de la Comunitat.

El programa de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport, desenvolupat per la Federació de Pilota Valenciana té previst realitzar un total de 10 trobades fins a l'acabament del curs escolar 2018-2019.

A més gràcies a la col·laboració de la Fundación Trinidad Alfonso, tots els participants han tingut una samarreta i una gorra per assistir i gaudir de la trobada.

En aquest dia festiu per als escolars han participat aquests centres: CEIP Princesa de Asturias (Elx), CEIP Francisco Candela (Crevillent), CEIP San Bartolomé (Orihola), CEIP Santo Negro (Elda), CEIP Victor Pradera (Elx), CEIP Cristo de la Paz (Sant Joan), CEIP Jaime Balmes ( Elx), CEIP Rodolfo Tomàs Samper (L'Altet), CEIP Fernando de Loaces (Oriola), CEIP La Romana ( La Romana), CEIP Primo de Rivera (Crevillent), CEIP San Francisco de Asís (Alacant), CEIP Ferràndez Cruz (Elx), CEIP San Fernando (Elx), CEIP Mediterráneo (Pilar de la Horadada), i CEIP Els Garrofers (Elx).

En definitiva han sigut 16 els col·legis participants en la Ciutat Esportiva d'Elx, distribuïts en 117 equips, i un total de 800 alumnes. Fins al moment la jornada amb alumnes de quart de primària més nombroses de totes les celebrades fins al moment. A més de jugar a raspall, han pogut gaudir de tallers lúdics i inflables per fer més divertida la jornada. Els xiquets i xiquetes participants van disfrutar coneixent un poc més de l'esport de la pilota valenciana.

La pròxima trobada de 'Pilota a l 'Escola' serà el dia 2 d'abril al Poliesportiu Guillermo Amor de Benidorm.