17 de abril de 2019
17.04.2019
Superdeporte
Lliga 2

La Copa és el gran premi de la final

La Lliga 2 de la modalitat de raspall acaba al trinquet de Castelló de Rugat

17.04.2019 | 13:06

Ricardet va dir quan va acabar la final de la Lliga Bankia de raspall que ja tenia el pensament posat en la final de la Lliga 2. I uns dies abans, Nacho manifestava en este mateix diari que quasi l'interessava més guanyar la Lliga 2 d'escala i corda. I és que ambdós pilotaris i la resta d'aspirants als títols d'ambdues competicions no volen deixar passar l'oportunitat d'aconseguir una plaça de titular en la pròxima edició de la Copa. Este serà el gran premi per als campions.

La Lliga 2 de raspall conclou esta vesprada al trinquet de Castelló de Rugat on la formació de Barxeta amb Punxa i Lorja mesurarà les seues forces contra la del Genovés amb Badenes i Ricardet. És tracta d'una molt bona partida tenint en compte el rendiment que estan oferint els quatre jugadors des de fa setmanes i en algun cas mesos.

Especialment atractiu es presenta el duel entre mitgers, que el passat diumenge es van enfrontar en la final de la Lliga Bankia, però en la punta. Ricardet arriba disparat, pletòric, i Lorja segur que amb ganes de tornar-li la derrota.

Darrere, Punxa i Badenes coincideixen en el fet que en el tram final de la competició han pujat considerablement el seu nivell. Quasi sempre han estat bé, però ara es troben en un moment fenomenal.

L'altra final

La Lliga 2 d'escala i corda acabarà el pròxim divendres al trinquet de Vila-real on l'equip d'Almussafes de José Salvador i Nacho pugnarà contra el de Pedreguer amb Fageca i Tomàs II. Com que és dia festiu, la partida es jugarà de matí.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook