Èxit total en la trobada femenina d'Alcàsser que va congregar a més de 200 jugadores que van convertir aquesta localitat de l'Horta Sud en capital de la promoció femenina. Van participar jugadores de totes les edats en una jornada esportiva de convivència diferent per a moltes jugadores, ja que no jugaven els clàssics equips uns contra uns altres sinó que jugaven mesclades les jugadores de les diferents localitats segons el seu nivell o edat.

D'aquesta forma es conegueren millor entre les jugadores de diferents províncies i al final el millor va ser que totes van gaudir de la trobada, per molts motius: es van sorprendre de veure la quantitat de jugadores que practiquen el nostre esport, també perquè van gaudir jugant en equips mixtos, amb jugadores de diversos clubs i escoles.Gran participació

En la trobada femenina d'Alcàsser van participar les escoles de: Almassora, Tavernes Blanques, València-Pelayo, València-Tomas de Montañana, Moixent, Oliva Santa Anna, Bicorp, Genovés, El Campello, Alcàsser, Almassora, Amics de la Ribera, Beniarbeig-El Verger, Godelleta, Marquesat, Quatretonda, Rafelbunyol, València-Fornos, València-Patraix, Xaló, Moncada, Torrent, Favara, Massalfassar, Montserrat, Vall de Laguar, Algemesí, Xúquer-Sueca, València-La Font, Algimia Alfara, Santa Teresa, Casinos, Font Carrós, Finestrat.., convertint la jornada en la més nombrosa de les que s'han organitzat en els últims anys.

La gran afluència d'esportistes va fer que l'organització va haver d'ampliar en nombre de pistes, passant de 8 a 10, totes elles situades als carrers: Adolfo Pico Úbeda, Sant Jaume, Soledad i Francisco Martorell.

Els veïns de la localitat i els acompanyants de les jugadores que al llarg del matí passejaven sorpresos per veure la gran activitat programada per l'organització. Isabel García, la diputada d'esports de la Diputació de València, va estar passejant pels carrers i gaudint del nivell de joc de les jugadores al costat de la vicepresident de la FPV, Susana Serrano.

També les autoritats d'Alcàsser van gaudir de l'excepcional ambient d'aquesta gran jornada que tots van qualificar com a espectacular.