24 de abril de 2019
24.04.2019
Campionat Individual sub-23

Quatre aspirants al tron sub-23

Les semifinals i la final es jugaran al trinquet de Vila-real

24.04.2019 | 10:21
Quatre aspirants al tron sub-23

Fageca i Marc en tres ocasions, José Salvador en altres dues i Puchol II, Monrabal II i Pablo de Borriol són els pilotaris que s'han adjudicat les deu edicions del Campionat Individual sub-23, que és el pas previ al món professional.

La competició dels aspirants a figura encara ja la recta final, que es completarà íntegrament al trinquet de Vila-real. El pròxim dimecres es disputaran les semifinals i una setmana després es resoldrà el títol.

En la primera eliminatòria hi haurà duel entre paisans. L'únic mitger aspirant a ser campió, Rafa de Massalfassar, s'enfrontarà a un dels pilotaris amb millor trajectòria d'esta categoria, Carlos, que opta a jugar la seua tercera final d'una competició que de moment se li resisteix. En temporades anteriors ha estat campió sub-16 i sub-18.

A continuació també s'anuncia a un vencedor de les dues categories immediatament inferiors, Jesús de la Baronia, que enguany s'ha estrenat en el torneig sub-23 i ja està a solament dues victòries del títol. Però primer haurà de superar a un jugador que el coneix a la perfecció, David d'Algímia, que ha estat format en la mateixa escola i que ja sap què suposa disputar unes semifinals en este campionat.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook