El Campionat Fundació va tancar ahir al trinquet de Dénia la quarta jornada de la fase regular en una sessió que va oferir una molt bona partida de raspall i una segona d'escala i corda totalment desequilibrada.

En la confrontació del joc per terra el trio Fundació José Luis López de Sergio, Tonet IV i Lorja va superar al Baleària de Moltó resultat que atorga punts a amb dues formacions. La vesprada començava bé, amb els recitals de Moltó i Tonet IV i una partida on es van presenciar grans intercanvis.

Moltó va sumar primer, però els tres jocs següents van ser per a Sergio. S'imposaven les rematades de Tonet IV i el bon fer dels seus companys, encara que costava anotar.

I es va igualar a 15, perquè Moltó va continuar espentant des del rest i Seve disparava prou més que abans. Però novament va aparéixer Tonet IV per a posar al seu equip per davant, ara amb 25-20. A continuació, Moltó, Seve i Ricardet apretaren i a punt estigueren de tornar a igualar, però finalment van aconseguir el triomf els seus rivals.

Amb este desenllaç la classificació continua encapçalada per Moltó, ara amb 6 punts, i el trio de Sergio es situa segon amb 5, els mateixos que acumulen Ian, Brisca i Josep. La posició de cuers és per a Marrahí, Sanchis i Canari amb 4 punts.Decepció

En la segona partida, en la modalitat d'escala i corda, la victòria va correspondre al trio Baleària de Pere Roc II, Javi i Carlos que va deixar en 20 al Fundació José Luis López amb Pere Roc IIDe la Vega

El duel no va tindre història i va decebre. Els vencedors estigueren bé i prou perquè no necessitaren forçar la màquina i els derrotats desconeguts. La diferència va ser abismal. La derrota deixa a De la Vega, Santi i Raúl pràcticament sense possibilitats de passar a la final i més afonats encara en la taula amb els 2 punts que ja hi tenien. Pere Roc II, Javi i Carlos tampoc han millorat la seua posició, però mantenen les opcions intactes perquè solament estan un punt per davall dels equips liderats per Puchol II i Genovés II.Jornada 'exprés'

La quinta i penúltima jornada es completarà íntegrament durant el matí de demà als trinquets de Vilamarxant i Bellreguard. Al recinte del Camp del Túria primer es jugarà a raspall (10.30 hores), amb l'equip Savipecho de Ian, Brisca i Josep contra el Fundació José Luis López amb Sergio, Tonet IV i Lorja. A continuació s'enfrontaran els mateixos conjunts de la disciplina per dalt corda, això és, Genovés II, Félix i Monrabal II contra De la Vega, Santi i Raúl.

La sessió del trinquet de Bellreguard també començarà a les 10.30 hores, en este cas amb la modalitat per dalt corda i la partida que jugaran els trios Masymas i Baleària, amb Puchol II, Pere i Jesús i Pere Roc II, Javi Carlos. I a continuació, Moltó, Seve i Ricardet mesuraran les seues forces contra Marrahí, Sanchis i Canari. Esta partida serà retransmesa en directe per À Punt.