El Campionat Fundació va tancar ahir la segona jornada al trinquet de Guadassuar en una sessió que no va oferir l'equilibri esperat. Els equips encapçalats per Moltó i Pere Roc II van aconseguir la seua primera victòria mentre que els de Sergio i Pere Roc IIDe la Vega

La primera confrontació en la modalitat de raspall es va resoldre molt ràpidament. L'equip Baleària de Moltó, Seve i Ricardet va superar al Fundació José Luis López de Sergio, Tonet IV i Lorja per 30-0.

Els vencedors no van deixar que els seus rivals entraren en partida. Tonet IV i Lorja van ser uns espectadors de luxe i Sergio la víctima a la qual sempre anava dirigida la pilota, a més amb 'caldo'. Va ser un duel de tres pilotaris als quals els eixia tot bé contra altres tres que pràcticament no arrencaren a suar.

Una cosa pareguda va passar en la primera meitat de la partida del torneig d'escala i corda on també va guanyar l'equip Baleària al Fundació José Luis López, aixó és, Pere Roc II, Javi i Carlos a De la Vega, Santi i Raúl, en este cas per 60-35.

Fins al 35-15 la constant va ser que Pere Roc II matava amb la feta de dau i Javi des del rest, sent els jocs molt clars per a este equip. Després sí que es van agafar a jugar De la Vega i els seus companys, però la reacció no va ser suficient per a optar a la victòria perquè els de l'altre costat de la corda no van afluixar ni un poc.

El campionat continuarà el dissabte al trinquet Pelayo