Més de 150 alumnes de tretze centres de secundària gaudeixen del nostre esport a la segona trobada de Pilota a l'Escola dirigida als alumnes d'ESO a la localitat de Massalfassar. Els tretze centres, provinents des de Borriana a Onil, s'han reunit al trinquet i carrer de pilota de Massalfassar per celebrar la segona trobada del projecte de secundària conjunt de la Generalitat i la Federació.

Els equips participants provenen dels centres de San Antonio de Pàdua - Catarroja, Col·legi Hernández - Vva. de Castelló, I.ES. Càrcer - Càrcer, I.E.S. Marcos Zaragoza - La Vila Joiosa, I.E.S. José Ribera - La Pobla del Duc, I.E.S. Llombai - Borriana, I.E.S. La Creueta - Onil, Col·legi José Lluch - Alboraia, La Concepción - Ontinyent, Vall La Safor - Vilallonga, Escultor Ortells - Foios, Orba - Orba, San José HHDC - Tavernes de la Valldigna i I.E.S. Enrique Tierno Galván - Montcada.

Els equips han jugat una primera fase on s'han enfrontat entre tots ells a les dos canxes de joc, demostrant el que han aprés dels seus professors. Els alumnes han esmorzat fruita de proximitat i temporada gràcies a Mercavalència.

Finalment els quatre equips que han passat a les semifinals han sigut els dos conjunts del Col·legi Hernàndez del poble de Castelló, l'equip d'Orba i el José Lluch d'Alboraia. Els finalistes han sigut el primer equip de l'Hernández de Castelló de la Ribera, que ha resultat ser finalment el guanyador, i Orba el segon classificat.

Els premis han sigut entregats per Josep Miquel Moya, director general d'esports de la GVA; l'alcalde de Massalfassar, Carlos Fontestad; el coordinador de pilota de la Generalitat, Sebastià Giner; Jº Daniel Sanjuan, president de la Federació i Joan Morant, regidor d'esports de la localitat amfitriona.

Els premis van acompanyats amb una dotació econòmica perquè els centres educatius continuen la formació i facen ús d'ells en material esportiu de pilota valenciana. La classificació final de la primera Trobada-Cloenda de Pilota a l'Escola de secundària ha quedat de la seguent manera. El primer classificat ha segut el Col·legi Hernàndez 1 de Vva. De Castelló, segon lloc per a Orba, en tercera posició ha finalitzat el Col·legi Hernàndez 2 de Vva. De Castelló i en quarta el Col·legi José Lluch d'Alboraia.