Comença la segona garbella en l'Individual Bankia d'escala i corda Una vegada que han quedat descartats els huit primers competidors, des de hui i fins al diumenge en seran quatre més els jugadors que es quedaran en el camí i altres tants es trobaran a solament dues victòries del títol.

De la Vega i José Salvador són els protagonistes de la primera parada d'esta vesprada al trinquet de Guadassuar. Per trajectòria hauria de ser favorit l'escaleter d'Almussafes, però va ser el de les Valls qui es va mostrar més efectiu en el debut.

De la Vega ve d'eliminar a Jesús Sáiz en partida que es va resoldre per 60-50 a Pelayo. El campió de la categoria sub-23 va ser un gran rival i sobretot va espentar molt, principalment a l'aire, però en gran mesura va ser perquè De la Vega no va estar capaç de llevar-li-la amb la feta de dau. En la resta de les accions els després vencedor sí que es va mostrar segur i encertat.

José Salvador es va estrenar davant Bueno, que l'any passat va estar a punt d'arribar a la final. El folgat resultat de 60-35 demostra la magnífica actuació que va completar l'escaleter a Vila-real. I si bé eixe és un trinquet molt propici per al seu joc, també ho era per al brau mitger de Meliana.

La de hui pot ser una molt bona confrontació. Dos joves amb molta fam i bones mans tenen l'oportunitat de pujar a un escaló que sol estar reservat per a altres noms. Per a De la Vega suposaria continuar amb una temporada de deu després de guanyar la Lliga mentre que José Salvador estaria tocant a la porta de la consolidació.