06 de junio de 2019
06.06.2019
Individual Bankia d'escala i corda

José Salvador passa a semifinals

El rest de les Valls supera a De la Vega pel resultat de 60-35

06.06.2019 | 11:07

L'Individual Bankia d'escala i corda ja té al primer semifinalista, José Salvador, que ahir va aconseguir la classificació en superar a De la Vega per 60-35 en partida disputada al trinquet de Guadassuar.

Qui no seguisca l'actualitat de la pilota podria considerar que el desenllaç és una sorpresa. El rest campió de la Lliga cau davant un rival que en eixe mateix tram de la temporada estava disputant la Lliga 2. Però la sensació ahir al trinquet de Guadassuar era que podia passar qualsevol cosa perquè el d'Almussafes està fent una temporada per a emmarcar, però el de les Valls està fenomenal des de fa uns mesos.

I fenomenal va jugar José Salvador. Igual que contra Ferrer en la prèvia i contra Bueno en els huitens de final. El xaval pega fort, ben pegat, manté la intensitat durant tota la partida i resta barbaritats.

De la Vega també va restar prou ahir i va fer més dau que a Pelayo, però no va entrar massa a jugar a l'aire, probablement per unes molèsties en la mà. I en l'Individual condiciona molt esperar la pilota darrere. Encara així va complir.

La partida va ser ràpida. Al principi es va pilotejar, però quan José Salvador va traure una pilota nova, que De la Vega va mantenir, els quinzes es van concretar amb pocs intercanvis. En el tram final, quan la mateixa vaqueta ja s'havia desgastat un poc, tornaren les jugades llargues. Puchol II o Genovés II serà el pròxim rival de José Salvador.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook