El Poliesportiu Municipal de Massalfassar, va celebrar durant tot el matí d'ahir dimecres 15 de maig de la vuitena Trobada final del programa d'innovació educativa 'Pilota a l'Escola 2019'. Aquesta ha sigut la primera de les dues cloendes que es van a celebrar entre ahir i hui a Massalfassar. La gran demanda de col·legis ha fet que la Federació organitze dues jornades per als alumnes de 9 i 10 anys.

El programa de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i EsportConselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport, desenvolupat per la Federació de Pilota Valenciana arriba fins a Massalfassar amb èxit de participació, prop de 750 alumnes de 20 col·legis. El programa d'innovació educativa finalitzarà el proper 22 de maig amb l'última de les trobades, en aquest cas el lloc escollit serà el Poliesportiu de Piles, a la comarca de la Safor.

Les trobades de primària, on es donen cita gran quantitat de col·legis de primària compten amb la col·laboració inestimable de la Fundació Trinidad Alfonso

En aquest sentit el president de la FPV, José Daniel Sanjuán, va manifestar «la importància de realitzar jornades per tot arreu de la Comunitat per a promocionar i apropar la Pilota Valenciana entre els escolars i facilitar la seua participació amb altres col·legis, en les accions que realitza la Conselleria i la FPV en favor del nostre esport».

Carles Fontestad, alcalde de Massalfassar, va mostrar l'interès del consistori per acollir anualment aquesta concentració d'alumnes que passen tot el mati jugant a raspall amb l'inestimable companyia de jugadors professionals i tècnics.

Fins i tot, enguany s'han tingut que habilitar quatre noves pistes de joc degut a la gran quantitat d'alumnes participants en aquesta concentració.

Van estar presents el Director General de l'Esport, Josep Miquel Moya, el coordinador de Pilota Valenciana de la Generalitat Valenciana, Sebastià Giner, el president de la Federació de Pilota Valenciana, acompanyats també pel regidor d'esports de Massalfassar, Joan Morant, i pels vicepresidents Elvira López, Mamen Santarrufina i Jesús Fontestad.

En aquest dia festiu per als escolars a la localitat de Massalfassar van participar aquests vint centres de les rodalies de l'Horta Nord: CEIP Llorenç i Royo (Catarroja), La Masia (Museros), Sant Llorenç (Massalfassar), Paluzié (Catarroja), Reis Catòlics (Silla), Sagrado Corazón (Meliana), Nicolau Balaguer (Manises), Mare Nostrum (València), Francisco Llopis (Llíria), El Campés (La Pobla de Vallbona), José Lluch (Alboraia), Sant Bertomeu (Godella), Ausiàs March (Sagunt), Fernando de los Ríos (Burjassot), Mediterrani (Meliana), Antonio Ferrandis (Paterna), Juan Carlos I (Almenara), Sant Vicent Ferrer (Faura), Santo Ángel de la Guarda (València) així com Cervantes (València).