13 de junio de 2019
13.06.2019
Lliga Bankia de raspall femení

Beniparrell i Bicorp, a la gran conquesta

La Lliga d'elit femenina de raspall busca campiones

13.06.2019 | 12:40

El carrer El Surdo de Beniparrell acollirà el pròxim dissabte 15, a les 19.00 hores, la final de la Lliga Bankia de raspall femení. L'enfrontament reuneix en la localitat de la comarca de l'Horta Sud a dos grans conjunts que són tot un referent en el vessant femení de la pilota valenciana, els representatius de Bicorp i Beniparrell.

El primer dels equips el componen Victòria de València, Mar de Bicorp i Aida de Moixent. Pel que fa al segon, el formen les locals Ana i Noelia Puertes.

Victòria i Mar ja es proclamaren campiones en la passada edició, quan guanyaren al carrer de pilota de Gavarda al conjunt de Borbotó. Ara tenen l'opció de revalidar el títol sumant a les seues files la inestimable ajuda de la jove Aida. Però no ho tindran gens fàcil.

A la contra tenen a una parella que es complementa pràcticament a la perfecció. La campiona de l'Individual de 2018, Ana, s'acobla de manera increïble amb la seua germana Noelia, fet que les permet desenvolupar tota la potència que han adquirit durant els últims anys replets d'èxits.

Amb finals d'este nivell queda manifest que «les jugadores són un clar exemple per a la pilota valenciana de hui dia per tots els valors que transmeten, complementen aquest esport amb el seu esperit de superació i el seu sacrifici», va assenyalar el president de la Federació de Pilota Valenciana, José Daniel Sanjuan, durant la presentació de la final a la seu de Bankia.

La partida serà gravada per les càmeres d'À Punt i es podrà veure en diferit el diumenge 16 a partir de les 12.00 hores.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook