La sisena edició del Trofeu Bollo comença esta vesprada al trinquet municipal de la Llosa de Ranes. A partir de les 17 hores es disputarà una partida prèvia de juvenils i a continuació serà el torn de les primeres figures.

De roig vestirà el subcampió de l'Individual, Julio Marrahí, qui formarà equip amb Roberto. A la contra tindran a un altre rest amb una potent treta, Vercher. El de Piles completarà la parella amb Tonet IV, un mitger efectiu i ràpid desplaçant-se per la canxa.

Els guanyadors de la semifinal aconseguiran l'accés a la partida decisiva, programada per al dimecres 16 a Castelló de Rugat. Això sí, hauran d'esperar a conéixer als seus rivals, que eixiran de la segona eliminatòria, marcada en l'agenda per al dia 10 també a Castelló de Rugat. Allí jugaran Ian i Sanchis contra Badenes i Seve.

Vila-real

Pel que fa a la modalitat d'escala i corda, ahir es va disputar la segona partida del Trofeu Jóvens Diputació de Castelló. Es tracta d'un torneig amb una fase prèvia de sis partides, distribuïdes entre el trinquet Batiste Viñes de Borriana i el Salvador Sagols de Vila-real, que va ser l'escenari de la confrontació.

Salva Palau i Monrabal II van aconseguir la victòria davant José Salvador i Carlos per un ajustat 60-50. Les dues parelles van alternar en el domini, però ambdues van mantenir en tot moment un gran nivell. Salva Palau i Monrabal II es van distanciar 50-35 i els seus rivals van igualar i posteriorment tingueren val-net, però acabaren perdent.

El dilluns va ser la jornada inaugural a la localitat de Borriana, on Marc i Álvaro van guanyar 60-35 a Fageca i Nacho. La següent partida enfrontarà a estos dos últims pilotaris contra José Salvador i Carlos. Serà el pròxim dilluns al trinquet de Borriana.