Enguany la final de segona categoria de llargues l'han protagonitzat els equips de Orba i Benimagrell. La victòria era per a l'equip de la Marina Alta, Orba, per un contundent marcador de 10 a 1.

Per part d'Orba eren alineats per a aquesta partida Joan Llopis, Miquel Ripo, Marc Morant, Sacha Kruithof i el veterà Vicent Oliver 'Malia'. Entre les files de l'equip blau, jugaven la final Luis Miguel Mira, Héctor Ruiz, Raúl Ruiz i Vicent Cardona, la banca.

Pel que fa a la modalitat de palma, també parlant de la seua segona categoria, el club de Sella es va alçar amb el títol de campió després d'una partida que es pressuposava més fàcil per als veïns de Relleu. Jesús Vidal, Jordi Alemany, Bernat Martínez, Adolfo Folgueral, Miguel Ivorra i Antonio Brotons, pressuposaven una final més ràpida però després del 4 a 0 inicial, van punxar i Francisco Terol Caturla, secundat per Francisco Terol Vázquez, Yago Verdú, Jesús González i Albert Centelles, van aconseguir fer 4 jocs.

Pundonor

Malgrat eixa important reacció dels jugadors rojos, l'equip de Sella va continuar anotant en el marcador fins a resoldre el duel en un resultat de 8 a 4, definitivament. Va ser una partida carregada de pundonor per part dels dos i sobretot Benimagrell, pese al triomf final de Sella que es va mostrar superior en línies generals.

Sella guanya en juvenils

La primera partida de finals era la que enfrontava, en categoria juvenil, els clubs de Parcent i Sella, on este últim guanyava després d'una remuntada de quatre jocs seguits. Sella anava darrere del marcador tota la partida amb una desventaja de 6-4, seguidament han guanyat els quatre jocs finalitzant amb un 6-8 a favor dels blaus, proclamant-se campions juvenils de 2019.

A les 16:00 arrancava la sessió vespertina amb la final de tercera categoria de palma on s'enfrontaven Xàbia i l'equip del poble amfitrió. Relleu començava per davant del marcador gràcies a Héctor però David, el banca de Xàbia, s'ha acabat imposant fins al punt que han deixat a l'equip local amb 5 jocs. De les línies davanteres han destacat el veterà Kiko de Xàbia i Quique de Relleu.

Ramón d'agost

Tancava la jornada de dissabte la final de tercera categoría de llargues amb victòria d'Agost sobre l'equip de Murla. Feliu de Murla ha començat amb una contundent treta, però Ramón d'Agost, un banca més constant, feia valdre el seu joc fins a aconseguir la victòria. El resultat final ha sigut de 6-10 per als de l'Alacantí.