El trinquet de Massamagrell viurà esta vesprada el seu dia més gran de l'any amb motiu de la disputa de la final del Trofeu Tio Pena, que enguany ha complit la redona xifra de trenta anys de vida. No solament això, la partida és un esdeveniment important en la commemoració de les Festes Fundacionals del poble. La tradició diu que la de hui és jornada d'omplir el trinquet.

El cartell de la final i el nivell que han oferit les dues parelles en les eliminatòries prèvies també és motiu per a acudir al trinquet: Puchol II i Salva jugaran contra Puchol IIDe la Vegadesprés d'una prèvia de juvenils. Un al·licient més és que, entre partida i partida, tots els presents seran convidats a berenar amb orxata i rosquilletes.

Els pronòstics és millor deixar-los per a la càtedra perquè sembla que serà un duel més que igualat. Puchol II està sent un dels més destacats amb diferència de la temporada estival i Salva va demostrar en la primera semifinal davant Soro III i Raúl que en sa casa se li ha de parlar de vosté.

Però és que De la Vega i Javi van signar una setmana després una actuació sensacional en la victòria contra Pere Roc II i Javi, que també van jugar barbaritats. Esta és una parella capaç de passar-ho tot i amb molt de quinze.Torrent, Alfarp i Tuéjar

Una altra cita destacada de la setmana és la conclusió de la quarta edició del Trofeu Ciutat de Torrent. Serà el pròxim dissabte al trinquet municipal i novament apareix en el cartell Puchol II, esta vegada acompanyat per Raúl i Carlos. En la contra estaran Francés, Félix i Monrabal IIEl mateix dissabte, però en el carrer municipal de pilota d'Alfarp, es completarà el XVII Trofeu Conrado Casanova en la modalitat de galotxa, que es disputa a partida única: Genovés II, Javi, Gerardo II i Benja contra Pere Roc II, Santi, Sopetes II i Félix. A més a més es retrà homenatge a Miguel Flordelís, Sopetes.

I el diumenge començarà a la localitat de Tuéjar la cita més important de l'any de les tres parets, el Trofeu Diputació de València de frontó Puchol II i Adrián de Quart s'enfrontaran a la parella formada per Genovés II i Raúl.