Quan la setmana passada es va presentar la pròxima edició de la Copa de raspall va sorprendre que molts dels participants no apuntaren directament als equips de Moltó o Marrahí com a grans favorits. Els finalistes de les dues darreres edicions del mà a mà estan en totes les quinieles, però la parella que més es va nomenar va ser la que formaran Punxa i Canari.

L'argument més repetit entre els pilotaris és que Canari és un mitger de total garantia, dels que ocupen el primer escaló en esta posició, però sobretot que Punxa està en un moment de forma impressionant. Així les coses, els jugadors consideren que esta pot ser una de les parelles més compensades de les huit que s'han configurat.

Efectivament, Punxa va tornar a demostrar ahir que es troba de dolç. Va ser al trinquet d'Oliva, que va registrar una molt bona entrada amb motiu de la segona semifinal del Trofeu Gregori Maians. El rest de Piles va jugar amb Brisca. El mitger local va aportar molt en la victòria, però Punxa va fer un autèntic recital.

La confrontació va ser millor que bona en línies generals i dauera fins a la igualada a 10. En el joc posterior, les dues parelles van disposar de val per a sumar en unes quantes ocasions i finalment anotaren Punxa i Brisca al rest després de molta batalla que va ser celebrada des de l'escala.

A continuació es va mantenir el bon nivell i la resta dels jocs van caure del costat dels que hi disposaren del traure. L'últim parcial també va oferir uns intercanvis de gran nivell, sobretot quan Marrahí i Sanchis van tombar el primer val dels seus rivals.

La final es jugarà el pròxim divendres al mateix trinquet d'Oliva. Punxa i Brisca tindran enfront a Sergio i Tonet IV.