El frontó de Montanejos va acollir ahir la quarta jornada del Trofeu Diputació de València de frontóTrofeu Diputació de València amb el duel entre l'equip de Pere Roc II i Alejandro de Paterna i el format per Puchol II i Adrián de Quart.

El marcador final de 41-33 va atorgar la victòria als primers, que mantenen d'esta manera el lideratge en la competició amb un total de quatre punts en la classificació. En segona, tercera i quarta posició estan les parelles de De la Vega, Genovés II i Puchol II, respectivament, amb un empat a 2 punts.

Durant la partida d'ahir, la iniciativa va ser sempre de l'equip liderat per l'esquerrà de Benidorm, que va fer un parcial de 7-0. A poc a poc anaren despertant els adversaris, però una brillant actuació del jugador de Paterna, secundat a la perfecció per la professionalitat de Pere Roc II, els va posar les coses molt complicades.

Psicològicament costa molt de remuntar un 29-16, però ni Puchol II ni Adrián anaven a deixar escapar l'ocasió de puntuar. Amb constància i molt d'esforç es van acostar als seus contrincants en l'electrònic i a punt van estar de materialitzar la remuntada.

Arribaren a marcar el 34-32, però a partir d'ací, la dupla guanyadora va posar la directa per a quedar-se en propietat els dos punts de la victòria. Els rivals van sumar un valuós punt gràcies a haver superat els 32 tants.

La pròxima cita de la competició serà el dijous 29 al frontó de Vistabella del Maestrat. Allí jugaran els vencedors d'ahir contra Genovés II i Raúl, última partida de la fase classificatòria per als dos equips.