Malgrat que tots no estan dins de les competicions oficials, els tornejos estivals sempre resulten atractius per als pilotaris i els espectadors que volen continuar veient pilota valenciana durant les vacances. I si a més es juguen a recintes fora dels habituals, encara criden més l'atenció del públic assistent.

Esta vesprada (18.30 hores) comença al carrer Pilota Amb un format exprés de semifinals i final en la mateixa setmana, sempre s'atrau gran quantitat de persones que volen disfrutar del raspall al carrer.

La primera semifinal la jugaran Marrahí i Tonet IV contra la dupla formada per Sergio i MarrahíBrisca. Sobre les lloses bé se sap com destaquen estos quatre pilotaris per la seua potència, el seu joc a l'aire i la raspada, però estes facultats hauran d'adaptar-les per a jugar al carrer.

Demà jugaran, amb idèntic horari, Moltó i Canari contra MoltóCanariIanEls vencedors de la ronda de semifinals es veuran les cares el pròxim dijous a la partida que decidirà el títol a favor d'un dels equips participants d'enguany.

Totes les partides estan programades a les 18.30 hores.