05 de septiembre de 2019
05.09.2019
Superdeporte

Almussafes pega primer i molt més fort

De la Vega va signar una brillant actuació junt amb un gran Jesús

05.09.2019 | 17:56
Almussafes pega primer i molt més fort

Sense resposta. Així es va quedar ahir al Nou Trinquet de Guadassuar la parella formada per Soro III i Raúl. L'equip representatiu de l'Ajuntament de Massamagrell es va enfrontar al d'Almussafes, amb De la Vega i Jesús, en l'últim xoc de la primera jornada de la Copa Caixa Popular - Trofeu Diputació de València d'escala i corda. La victòria (60-30) va ser per als dos últims pilotaris, que van començar atacant de valent.

Fins a cinc jocs es van avançar al marcador els vencedors (15-40). El caràcter dominador de la dupla blava va fer que els rojos hagueren d'oferir un joc defensiu, sense poder desplegar el seu potencial sobre les lloses. Fins a eixe moment van tindre val en un parell de jocs per a tancar-los, però el bon criteri dels rivals no ho va permetre.

De la Vega es va mostrar esplèndid, trobant el palquet amb facilitat, cosint la pilota a la muralla, ajustant la vaqueta al màxim. El seu company, a més, el va secundar de forma excepcional, fet que va posar contra les cordes als adversaris des del primer moment.

Tot i això, tant Soro III com Raúl van tornar pilotes impossibles, però no van aconseguir la regularitat durant l'enfrontament i en van entregar massa a l'equip d'Almussafes, que ho aconseguia tot.

La parella blava va estar bé al rest i al dau, restant i carregant al màxim. La victòria d'ahir els fa empatar a 2 punts en la taula classificatòria amb Puchol II i Tomàs II. Estos dos últims, però, ocupen la primera posició pel coeficient de tants.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook