De nou es posa en marxa la vaqueta per a disputar una nova partida de la V Copa Caixa Popular - Trofeu Diputació de València en la modalitat de raspall

La competició estava en pausa des que el passat dissabte Vercher i Brisca (Oliva) guanyaren 25-10 a Pablo i Tonet IV (Ontinyent) al trinquet de la localitat de Bellreguard. Esta vesprada serà el trinquet Ciscar de Piles el seu del tercer enfrontament de la primera jornada.

Fins a esta canxa de La Safor aniran dues parelles de les quatre que queden per començar el torneig. Punxa i Canari, que representen a l'Ajuntament de Sueca, comprovaran quin és el seu estat en la Copa que va començar ara fa exactament una setmana.

I ho comprovaran tenint a una parella de debutants a la contra. Badenes i Seve (Xeraco) uniran enguany forces per a disputar la que per a ells suposa la seua primera Copa. La cita està programada a les 18.30 hores, després de la tradicional prèvia de juvenils.

Escala i corda

Canviant a la modalitat de l'alt, esta vesprada se celebren dues finals en dues províncies diferents. A la de València, el trinquet Eusebio obrirà les seues portes per a proclamar als campions del VII Trofeu Festes de Sueca.

Genovés II i Santi formaran parella, com ja van fer al Trofeu Diputació d'Alacant, per a mesurar forces amb la dupla de Salva Palau i Javi. Abans, un xoc de raspall obrirà la jornada. Vicent i Tonet IV jugaran contra Salelles II i Sanchis a partir de les 17.00 hores.

I serà al trinquet Salvador Sagols de Vila-real on es dispute l'altra de les finals del dia. Allí es resoldrà el Trofeu Joves Diputació de Castelló. A les 18.30 hores es posarà en moviment la pilota. De nou, dues parelles aclapararan tot el protagonisme. Marc i Álvaro Gimeno jugaran contra José Salvador i Carlos.