Els dos equips necessitaven reaccionar després de sengles derrotes i ho van fer. Evidentment solament pot guanyar un i va ser la parella de Villanueva de Castellón que va superar a la representativa d'Ontinyent de Pablo i Tonet IV per 25-15. Este resultat atorga 2 punts als vencedors i 1 als derrotats. La partida disputada ahir a Oliva, que obria la tercera jornada de la Copa de raspall, va ser bona. Hi hagué batalla, intercanvis que generaren aplaudiments i bon nivell dels quatre pilotaris, que es repartiren el protagonisme segons el moment.

En els primers jocs hi hagué un poc més de superioritat de Pablo i Tonet IV, que començaren al dau sumant de manera neta i en tornar al traure novament van fer el parcial sense deixar que els rivals anotaren cap quinze.

En este tram, Marrahí i Néstor també es van assegurar el joc del dau, però havien de treballar-se més el quinze (10-10).

A partir d'ací es va pilotejar més. S'acostava el moment de decidir i els dos bàndols carregaven amb ganes. També es restava prou, encara que la partida va continuar sent dauera durant dos jocs més, els que van posar la igualada a 15.

Va ser a continuació quan Marrahí va desnivellar la contesa, primer en tombar el val blau en trobar la llotgeta de baixa i posteriorment en tancar el joc de la mateixa manera (20-15). Van ser dos colps de mestre que van valdre un triomf perquè en el parcial següent la parella de Villanueva de Castellón es va fer forta al dau.

Hui a Castelló de Rugat

La competició continua esta mateixa vesprada al trinquet de Castelló de Rugat. Comença la tercera jornada en el Grup B amb la partida que enfrontarà a l'equip de Barxeta de Moltó i Lorja contra el de Xeraco de Badenes i Seve.

Els dos equips estan fora de les places classificatòries per a semifinals, però la seua situació és prou diferents. Moltó i Lorja acumulen 3 punts en una partida guanyada i una altra perduda, però puntuant, i en el cas de guanyar es situaran líders en solitari. Per la seua part, Badenes i Seve sumen 1 punt en dues derrotes.

Segons s'ha vist en les partides anteriors, les opcions dels de Barxeta passen perquè hi haja bon acoblament entre les dues línies, sobretot quan toque carregar per a fer el quinze.

La formació de Xeraco no va poder oferir el seu vertader nivell en el seu debut perquè Seve va jugar minvat per unes molèsties, però en la segona partida van demostrar que és un equip que defensa i ataca bé, encara que els va faltar arribar més sencers al tram final.