La Fundació per la pilota valenciana va reunir als mitjans de comunicació el passat mes de gener en una sessió informativa en la qual es va explicar el funcionament de l'entitat en la gestió del món professional i les novetats previstes per al curs que acabava de començar.

La posada de llarg va tindre el ressò esperat i la societat es va poder fer eco mitjançant la premsa, però la Fundació té ara el propòsit de facilitar esta informació d'una manera més propera, amb un cara a cara directe amb la gent de la pilota. El primer tu a tu va tindre lloc ahir a la localitat d'Almassora, on membres del club de pilota local, monitors i aficionats en general van conéixer de primera mà les iniciatives que ja s'han completat i les que estan en projecte.

En la sessió també hi participaren els de casa, els amfitrions. L'Ajuntament va explicar de quina manera es treballa per la promoció de la pilota i des del club es va repassar la història de la pilota a Almassora, es va informar de l'extensa activitat en diferents àmbits i també es va parlar del futur, que estarà estretament lligat al nou trinquet de la localitat, que probablement s'inaugurarà en novembre.

Des de la Fundació ja s'estan gestionant altres jornades de format similar al d'ahir. Abans que acabe l'any n'hi ha intenció de realitzar-ne una en la comarca de la Safor, amb quasi tota probabilitat a Oliva. Posteriorment hi hauria una altra en un municipi que afavorira la presència d'habitants de les comarques de l'Horta Nord, el Camp de Morvedre i de Túria, i una tercera per a les comarques de les Marines.