La Copa Caixa Popular reprén hui l'activitat en les dues modalitats amb partides que poden tindre repercussió, sobretot pel que fa als derrotats. I és que els quatre equips protagonistes de les sessions programades a Sueca i Vila-real ocupen a hores d'ara plaça excloent de la fase final.

Al trinquet de la Ribera viatjarà la competició de raspallper a mesurar a l'equip d'Ontinyent de Pablo i Tonet IV contra el del Genovés de Sergio i Sanchis, que són tercers i quarts en el Grup A amb 3 i 2 punts. La partida és la que es va suspendre en el passat temporal.

Quan acabe el duel, les dues parelles continuaran sense ocupar un dels dos llocs que donen accés a la següent ronda, però els vencedors es situaran prop de Vercher i Brisca i de VercherBriscaMarrahí, que encapçalen la classificació amb 7 i 6 punts respectivament. Per als derrotats, el futur en la competició serà prou més negre. Continuaran tenint possibilitats, peró necessitaran l'ajuda d'alguna carambola en les dues últimes jornades.

Pel que fa al trinquet de Vila-real, la Copa en la modalitat d'escala i corda enfrontarà a l'equip de Murla de escala i cordaGenovés II, on Pere serà baixa per un micro trencament. Salva serà el company ocasional de Francés. En la taula estan tercers i quarts respectivament amb 2 i 1 punt.

En este cas les urgències són molt majors. Francés i Salva -Pere- han de guanyar o quedaran definitivament descartats mentre que Genovés II i Nacho almenys han d'arribar al joc 50 i sumar o també diran adéu a la possibilitat de passar a la fase final. I és que en este Grup A, tant Pere Roc II i Santi com Marc i Javi s'han disparat en la classificació amb els 7 punts que hi acumulen.

Copa 2

La Copa 2 de raspall també tindrà activitat esta vesprada. Serà al trinquet del Genovés on Ximo i Ibiza jugaran contra Iván i Gabi. Els dos equips debuten en la competició.

En la Copa 2 d'escala i corda, el trinquet Pelayo va acollir la segona partida de la fase regular on es va donar la victòria de Pablo de Sella, Bueno i Guillermo davant Carlos de Massalfassar, Salva i Hilari pel resultat de 60-45. La competició continuarà el dilluns al trinquet de la Pobla de Vallbona.