La Copa 2 en la modalitat de raspall ja té als primers finalistes, Ximo i Ibiza, que ahir es van imposar per 25-15 a Vicent i Murcianet en la semifinal disputada a Xeraco.

Els quatre aspirants a figura van posar moltes ganes, van ratllar a gran nivell i van fer que el públic s'ho passara d'allò més bé. Ximo i Ibiza sempre van anar per davant, amb un o dos jocs d'avantatge, però Vicent i Murcianet apretaven de valent i a l'escala hi hagué en tot moment la sensació que la situació podia capgirar.

La segona semifinal tindrà lloc demà al trinquet de Guadassuar on Salelles II i Marc s'enfrontaran a Iván i Gabi. El pròxim dissabte es jugarà la final de consolació al trinquet de Bellreguard, on també es resoldrà el títol el dissabte següent dia 16.

Escala i corda

En la Copa 2 de la modalitat d'escala i corda, el trinquet de Massamagrell acull hui la darrera partida de la fase regular que mesurarà a José Salvador i Álvaro contra Giner, Monrabal II i Pablo Salvador. Els dos equips estan classificats per a les semifinals, però el duel decidirà en quin ordre passa cadascun a la següent fase.