El trinquet de Bellreguard va registrar ahir un magnífic ambient per a acomiadar la Copa 2 Caixa Popular en la modalitat de raspall, que en la seua primera edició se'n va fins a Xeraco per la victòria de Ximo i Ibiza davant els representants d'Ontinyent, Iván i Gabi, que van caure per 25-5.

El desenllaç va ser just, però el resultat no. Rafa i Ibiza van jugar més, però l'oposició que van oferir Iván i Gabi va ser molta. I és que la majoria dels jocs van registrar iguals a 2 i els perdedors van tindre val en dos jocs que, en el cas d'haver sigut blaus, podrien haver donat un altre aire a la partida.

Ximo va ser la figura de la final. El rest de Castelló de Rugat es va mostrar contundent i segur a parts iguals. Però Ibiza també va tindre pes específic en el triomf amb bones rematades i raspades que van trobar i no van caure de la galeria.

En acabar la final, Ximo va voler destacar l'actuació dels seus rivals. «Han jugat molt més del que diu el resultat. No ha estat una victòria fàcil i crec que el públic ha vist una partida bonica», comentava.

Amb la consecució del títol, a Ximo se li ha obert la porta del pròxim Torneig Mancomunitats. «Era l'altre gran al·licient de la Copa 2. Em fa molta il·lusió poder jugar i enfrontar-me a les grans figures».

Final de consolació

La sessió a Bellreguard va començar amb la final de consolació on la parella d'Oliva de Salelles II i Marc va superar a la de Villanueva de Castellón amb Vicent i Murcianet pel mateix resultat de 25-5.

En este cas, la folgada diferència sí que reflecteix la superioritat dels vencedors, que principalment es va donar per l'excel·lent actuació de Salelles II. Però el premi més gran d'esta partida serà per a Marc, que també tindrà l'oportunitat de jugar en la punta el Torneig Mancomunitats.