21 de noviembre de 2019
21.11.2019
EN DIRECTO
Trofeu Jo sóc

Comença la rivalitat entre el Levante i el Villarreal

Les directives d'ambdós clubs van presentar ahir el Trofeu Jo sóc

21.11.2019 | 12:24
Comença la rivalitat entre el Levante i el Villarreal

Encara queden quasi dues setmanes perquè s'enfronten els equips que representaran al Levante UD i al Villarreal CF en la fase final del nou Trofeu Jo sóc, però la rivalitat entre ambdós clubs ja ha començat. Però és una rivalitat sana, l'habitual del trinquet, que és on es va presentar ahir la competició. En el de Pelayo concretament.

José Manuel Llaneza, vicepresident del conjunt groguet, va ser qui va tirar la primera pedra. «No vull donar un disgust a ningú, però el Villarreal va a guanyar este torneig», apuntava. I de seguida va reaccionar Paco Fenollosa, president d'honor del Levante. «Això és impossible. He mirat les cares dels meus jugadors i no podem fallar», responia el directiu del Levante.

Llaneza inclús es va referir a la part contrària com a 'enemics'. Novament, en to jocós, sense malícia. «Nosaltres tenim el costum i el mantindrem, de convidar a dinar als jugadors. Ara, però, tenim el dubte de si hem de convidar també a l'enemic», deia. «És broma, estan tots convidats i la directiva del Levante també», va afegir de seguida.

Esta va ser la part simpàtica de l'acte. En la més institucional, Llaneza va explicar la raó per la qual el Villarreal ja porta uns anys donant suport a la pilota. «Em vaig quedar sorprés quan vaig veure el que guanyaven els jugadors i el que s'havien de sacrificar. Per això vam crear el nostre torneig, amb importants premis econòmics. Ara estem en un esdeveniment nou, que ens va paréixer un molt bona idea quan la Fundació ens ho va plantejar. Encara així, l'any que ve no descartem jugar este trofeu i fer-ne un altre propi, perquè el president vol que el Torneig Villarreal continue intacte», comentava Llaneza.

El Levante s'estrena amb este esdeveniment en el fet de prestar la seua imatge perquè la pilota tinga més ressò. «No podem estar més feliços per participar en este nou projecte. A València i a la Comunitat, la pilota és una part dels valencians com a poble. El Levante i el Villarreal estem en primera divisió, però la pilota estava molt abans que nosaltres i és un plaer contribuir perquè estiga un poc millor», assenyalava Fenollosa.

Des de l'entitat organitzadora, el president de la Fundació va explicar la importància de la vinculació dels dos clubs amb la pilota. «Constantment estem buscant maneres i formes d'ajudar a la professionalitat dels jugadors i que cada vegada tinguen més presència en la societat valenciana. La pilota és un esport que ens identifica, que ens arrela als valencians, i tindre este suport ens dóna molta espenta de cara al futur i de cara a tots els compromisos que estem tirant endavant. L'ajuda que hui ens ofereixen el Levante UD i el Villarreal CF fa molt bé a la pilota perquè són dos referents en la societat valenciana», comentava Josep Maria Soriano.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook