Esta vesprada començarà una nova edició del Trofeu Batiste Viñes de Borriana. Al trinquet d'esta localitat de la província de Castelló es marcarà l'inici de la competició de curta durada que honra la memòria de Viñes, qui fóra trinqueter a Borriana durant molts anys, i dóna, a més, nom al recinte esportiu.

El passat any es va celebrar durant el període estival, però enguany s'han canviat les dates i s'ha programat en el tram final de la temporada de 2019. El trofeu seguirà el format de dues semifinals i la gran final, per tant, es disfrutarà de la competició durant tres jornades.

La primera semifinal es jugarà hui entre l'equip de Marc i Salva contra i el de Giner, Héctor i Carlos. Parella contra trio amb cinc jugadors que no han abaixat el ritme en cap moment. L'escaleter de Montserrat passa per un gran estat de forma, amb grans reptes per a les pròximes setmanes. Més enllà de la gran final del Trofeu Jo sóc, té marcat en l'agenda el desafiament mà a mà a José Salvador per al pròxim 22 de desembre a Guadassuar. A Borriana, junt amb Salva, haurà de lluitar contra un complet trio que combina experiència i joventut a parts iguals.

La segona semifinal del Batiste Viñes tindrà lloc el pròxim dilluns 9. En este cas els protagonistes de la cita seran José Salvador i Tomàs II, que mesuraran forces contra Salva Palau i Nacho. La potència dels escaleters i la gran mestria dels mitgers amb què comptaran asseguren una partida excepcional per al públic assistent al trinquet.

El títol es resoldrà el dilluns 16 amb la partida que enfrontarà als guanyadors de sendes semifinals.