El Trofeu Mestres en la modalitat de raspallva completar ahir la segona semifinal al trinquet de Piles en partida que va ser propicia per a Moltó, Canari i Raúl, que es van imposar per 30-5 a Ian, Sanchis i Roberto.

L'eliminatòria va passar dels jocs llargs i equilibrats a la clara superioritat dels vencedors. El fet més destacat en esta transició va ser la contundència i encert de Moltó. El campió individual va actuar com un vertader número u, des del traure i al rest.

A més a més, el pilotari de Barxeta va estar molt ben acompanyat per Canari i Raúl. El mitger va destacar més en la faceta defensiva, parant pilotes molt compromeses. El de Xeraco es podria haver prodigat més en atac, però Moltó li va demanar molta pilota i va quedar demostrat que la millor opció era deixar-la passar. Per la seua part, el punter del Genovés es va mostrar ràpid i resolutiu, aprofitant la pràctica totalitat de les oportunitats que va tindre per a rematar.

Ian, Sanchis i Roberto van començar al nivell dels seus rivals, però a poc a poc es van apagar. On més es va acusar la diferència va ser darrere, en les tretes del rest de Senyera, que van passar de ser imparables a interceptables per a un especialista com Canari. La sort amb la galeria també va ser esquiva a este equip, en este cas amb Sanchis, a qui li van caure unes quantes pilotes.

Fins al marcador parcial de 15-5, la batalla va ser molta. Els dos trios estaven parells en forces, intenció i capacitat per a sumar malgrat l'avantatge roig. Posteriorment sí que va ser més evident la superioritat dels ara ja finalistes.

Per a coronar-se 'mestres' del raspall de l'exercici 2019, Moltó, Canari i Raúl hauran de superar demà a Pablo, Tonet IV i Ricardet.

Va de bo en escala i corda

escala i cordaEl Trofeu Mestres en la modalitat d'escala i corda comença hui al trinquet Pelayo amb la semifinal que enfrontarà a Genovés II, Jesús i Tomàs II contra Pere Roc II, Javi i Guillermo.

Encara que els sis jugadors saben carregar i dominar la pilota, esta és bàsicament una eliminatòria de tècnica contra potència, de buscar coses per a trobar el quinze o generar-lo a força de canonades. És la subtilesa d'un trio contra l'espenta de l'altre.

La càtedra tindrà hui complicat realitzar la postura prèvia al començament de la partida perquè, a més, el trinquet Pelayo és un recinte propici per a tots. Per a uns perquè és gran i ofereix més espais per a amagar la pilota i per a altres perquè obliga a afinar el tir davant la quasi absència de la llotgeta de baix. A priori és una gran semifinal.