Les finals del campionat de Tecnificació sub 16 de raspall es celebraren el passat diumenge 5 de gener a la localitat de Genovés. En aquestes Sergi es proclamà campió després de guanyar a Andrés de Quatretonda en la gran final. Començava la jornada de pilota a les 11:00 hores amb la partida que enfrontava a Raúl de Quatretonda i David de Quatretonda, en la qual s'ha imposat el primer per un marcador de 25-20.

Es va vore una partida molt renyida, en la que els dos jugadors podrien haver guanyat, fent intercanvis llargs de colps, el que va fer que el públic gaudira d'aquest esport en les seues localitats. Finalment el jugador que va fer el dau aprofità aquest avantatge per imposar-se i d'aquesta manera entrar en el podi de la competició.

Més tard, a les 12:00 horas, va arribar el torn de la gran final, en la que el jugador local es va proclamar campió d'aquest prestigiós campionat. En tot moment va mostrar el seu domini durant la partida fins arribar al marcador de 25-5. El jugador del Genovés va començar al dau, guanyant el primer joc amb comoditat. Després va ser el torn de traure del jugador de Quatretonda,el qual mostrà un alt nivell però res va poder fer en contra degut al alt ritme que mostrà el seu rival. Aquest joc també el va guanyar el jugador local i amb aquest avantatge jugà prou còmode fins imposar-se pel resultat final.

El matí a la localitat de Genovés es va tancar amb l'entrega de trofeus en la que varen estar presents Susana Serrano -vicepresidenta de la Federació de Pilota Valenciana- i Pere Revert Miralles -alcalde de Genovés-.