Altres quatre trios van debutar ahir en les lligues professionals. Tres van oferir una gran imatge, digna d'aquells que volen aspirar al títol, i solament un va estar per davall del nivell que requereix la competició més rellevant per equips.

Al trinquet Pelayo i pel que respecta a la Lliga Bankia d'escala i corda, el conjunt de Pedreguer amb Francés, Nacho i Pere va superar per 60-35 al d'Almussafes de Salva Palau, Raúl i Pelayoescala i cordaMonrabal II

La partida va passar de l'equilibri inicial al domini cada vegada més gran del trio de la faixa roja. Francés va marcar la diferència amb una exhibició, encara que Nacho i Pere van contribuir per igual en el folgat desenllaç, jugant i distribuint-se la feina. Enfront, tots tres pilotaris van anar apagant-se.

En la Lliga Bankia de raspall, el trinquet de Bellreguard va ser l'escenari de la victòria del trio d'Alzira de Pablo, Seve i Lorja davant el d'Oliva de Vercher, Sanchis i Javi López per un ajustat 30-25.

Esta va ser una confrontació que va començar bé i va acabar millor. Bé perquè els sis pilotaris van pegar molt i fort d'inici; i millor perquè es va arribar a la màxima igualtat, al cara o creu del 25-25 després que Vercher i els seus remuntaren dos parcials de desavantatge, però no va ser suficient per a guanyar.