Els trios de Genovés II i Puchol II demostraren que van per totes a la XXIX Lliga Bankia d'Genovés IIPuchol IIescala i corda Ambdós equips van véncer amb partides de diferent resultat. Al trinquet de Pelayo es va veure una exhibició de Murla a la seua estrena lliguera. Genovés II, Santi i Bueno van estar quasi perfectes per guanyar (60-25) a Almussafes. De la Vega, Raúl i De la VegaMonrabal II Al joc anterior, el trio murler ja havia aconseguit puntuar. (50-15). De la Vega venia d'una malaltia, però tot i això va demostrar la seua qualitat lluitant els jocs finals.

A Pedreguer es va viure una partida més que entretinguda, tal com reflecteix el marcador final. El conjunt local va caure (60-55) davant Vila-real -Puchol II, Tomàs II i Guillermo-. Tot i este resultat, l'equip de Francés, Nacho i Pere va obtenir un punt per sumar tres en total.

La partida va estar marcada per les faltes. Pablo Salvador -blaus- i Guillermo -rojos- van tindre problemes a la ferida. No obstant això, el resultat demostra la igualtat dels dos equips. Puchol II i Tomàs II van liderar Vila-real, mentre que Francés trobà a faltar l'alt nivell mostrat per Nacho i Pere a l'estrena lliguera.

Alzira, líder en solitari

Bellreguard obria la segona jornada de raspall Per la seua banda Punxa, Tonet IV i Néstor van guanyar un punt que els manté a la part alta, segona posició amb tres unitats. ?Pel que respecta a la partida, El Genovés comença manant al primer joc (15-0). Punxa i Tonet IV mostraren un gran nivell que soles trobava resposta de Pablo. El de Barxeta va anar a més al llarg de la partida, mentre que el rest de Piles i el mitger genovesí duien la marxa contrària. Este fet va fer que Seve entrara cada volta més a una partida que es va decantar per als blaus.