De la Vega, Raúl i Monrabal II, es a dir, l'equip representatiu d'Almussafes a la XXIX Lliga Bankia d'Monrabal IIescala i corda-Soro III, Félix i Héctor- per 60-30. La partida, que estava programada per a disputar-se al trinquet Tio Pena de Massamagrell, va haver-hi de traslladar-se al trinquet de Pelayo a causa de la pluja. Amb els jugadors i jutges a les lloses de la instal·lació de l'Horta Nord, el mal oratge va començar a fer presència amb una menuda espurnejada que prompte es va convertir en gotes que impedien la pràctica esportiva.

Amb estos dos punts, Almussafes abandona l'últim lloc de la taula, que ara ocupen els deniers, i pugen fins a la quinta posició amb 8 unitats. I és que el trio de De la Vega va saber mantenir l'avantatge que havia aconseguit al principi del duel.

Gran al·licient per a Marc

La jornada 13 conclourà hui al Nou Trinquet de Guadassuar amb l'enfrontament entre Murla -Genovés II, Santi i Bueno- i Montserrat -Marc, Jesús i Álvaro Gimeno- amb la segona plaça en joc per part dels riberencs. Un triomf del trio de Marc, els permetria igualar a 15 punts amb Vila-real -Puchol II, Tomàs II i Guillermo- i Pedreguer-MasyMas -Francés, Nacho i Pere-, 2n i 3r classificats respectivament. Si els de la Ribera Alta guanyen amb tres jocs d'avantatge, pujaran de la 4a a la 2a plaça.

Si Montserrat sumara els dos punts, seria un gran al·licient de cara a l'última jornada de la fase regular, ja que els tres equips implicats en buscar la millor posició -per un millor encreuament a les semifinals- juguen als trinquets de Vila-real, Vilamarxant i Pedreguer el pròxim divendres.