Puchol II i Guillermo pràcticament es poden considerar semifinalistes de la Copa Diputació de València - Caixa Popular d'escala i corda gràcies a la victòria aconseguida ahir front José Salvador i Javi, que van cedir per 60-25 al trinquet de Guadassuar.

La superioritat de Puchol II i Guillermo a Guadassuar va ser inqüestionable, encara que José Salvador i Javi van meréixer acabar amb un resultat més digne. Els guanyadors van pegar molt i fort, sobretot Guillermo, i els derrotats van passar molta pilota, però sense la capacitat de quinze dels rivals.

Puchol II i Guillermo han obert una bretxa de 3 punts amb Soro III i Jesús i amb Marc i Tomàs II, que demà s'enfrontaran a Dénia.

Pel que fa a la Copa en la modalitat de raspall, Vercher i Roberto poden certificar hui al trinquet de Castelló de Rugat la passada a semifinals en l'enfrontament contra Salelles II i Canari, que ocupen la tercera posició del mateix Grup A.

Setmana universitària

Una altra cita destacada de hui dijous 8 d'octubre és la sessió programada al trinquet Pelayo amb motiu de la 'Setmana universitària'. Genovés II i Félix jugaran contra Giner i Nacho amb entrada gratuïta per als alumnes de la Universitat de València.