La Copa Diputació de València - Caixa Popular va completar ahir dues partides que sobretot van tindre conseqüències importants per a tres equips, que ja tenen clar el seu futur immediat en la competició. Les semifinals comencen a prendre forma.

La competició en la modalitat de raspall va visitar el trinquet del raspallGenovés

Punxa i Raúl -substitut del lesionat Sanchis- ja estaven descartats en este Grup B mentre que Ximo i Seve, tot i la victòria, s'han quedat sense opcions pel coeficient de jocs a favor i en contra. Els grans beneficiats són Marrahí i Lorja, que estaran en semifinals juntament amb Ian i Brisca.

La penúltima jornada es tancarà hui a la Llosa de Ranes amb la partida corresponent al Grup A en la qual Moltó

La parella enumerada en primer lloc necessita guanyar per a continuar viva i a més ha d'evitar que els seus rivals sumen 1 punt. Per a Badenes i Tonet IV, el triomf seria sinònim de classificació.

En el torneig de la modalitat per dalt corda, Marc i Tomàs II es van imposar ahir per 60-20 a Soro IIILa superioritat dels vencedors va ser evident encara que el resultat final va ser massa folgat.

Amb este desenllaç, Marc i Tomàs II passen a la segona posició del Grup A i arribaran a la jornada definitiva depenent d'ells mateixos mentre que Soro III i Jesús cauen fins a la tercera plaça i queden a expenses del que facen els seus rivals d'ahir.

El torneig continua hui al trinquet de Petrer on Pere Roc II i Pere s'enfrontaran a Pere Roc IIDe la Vega

Les necessitats en esta partida arriben del costat de De la Vega i Santi, que necessàriament han de guanyar per a arribar a la darrera jornada amb opcions. Per a Pere Roc II i Pere, ni guanyar ni perdre seria definitiu, però un desenllaç o un altre els acostaria molt a les semifinals o els allunyaria un poc.

Copa 2

En la Copa 2 Comunitat de l'Esport - Caixa Popular, la competició d'escala i corda va visitar ahir el trinquet de Sueca on Diego i Álvaro Gimeno es van imposar a Pablo de Borriol i Salva per 60-45. El torneig continua hui dissabte 10 d'octubre als trinquets de Pedreguer i Bellreguard.