Marc i Tomàs II van convertir-se ahir en el segon equip semifinalista del grup A de la XIII Copa d'escala i corda La parella representativa de Montserrat va confirmar la seua plaça a les eliminatòries en véncer a José Salvador i Javi, combinat de Pedreguer-MasyMas, per 60-50 al trinquet Miguel Canya I de la Pobla de Vallbona.

Els dos punts aconseguits pels montserratins, converteix als de la Ribera Alta en els líders del grup de forma provisional. Marc i Tomàs II finalitzen la fase regular amb deu punts i només una derrota. Cas contrari dels pedreguers, els quals han perdut totes les jornades i van sumar el seu primer punt ahir.

Massamagrell i Oliva

El grup A tancarà hui la fase regular amb l'enfrontament dels equips de la Pobla de Vallbona, amb Puchol II i Guillermo, i el de Vila-real, amb Puchol IISoro IIIEl trinquet Tio Pena de Massamagrell abaixarà el teló a les 17.00 hores amb un enfrontament on els del Camp de Túria buscaran recuperar el lideratge. Això suposaria un millor encreuament -contra el segon del grup B- a la ronda eliminatòria. Per l'altra banda, Soro III i Jesús van quedar sense opcions de classificar-se amb la victòria d'ahir de Marc i Tomàs II.

En la mateixa situació es troben Ian i Brisca a la VI Copa de IanBriscaraspall Això serà possible si sumen un joc contra Ximo i Seve -Ontinyent-, tercers amb cap oportunitat d'accedir a semifinals.

?Tanmateix, la Copa 2 Comunitat de l'Esport - Caixa Popular d'escala i corda va celebrar ahir la victòria de Mario i Héctor II davant Lostado i Bueno per 60-50 al trinquet de Riba-roja del Túria.