Tal vegada no siga un dels favorits, però l'any passat tampoc entrava en les quinieles que arribara a les semifinals i ho va fer.

El cas és que José Salvador va debutar ahir en el Campionat Individual Bankia d'escala i corda

L'actuació de José Salvador al trinquet de Bellreguard va resultar impecable, a més contra un rival que venia rodat de les prèvies. I encara que Pablo va jugar més del que diu el resultat, la diferència entre ambdós va ser significativa, sobretot en la velocitat que cadascun va imprimir a la pilota.

Però José Salvador no solament va deixar constància de què està fort; també àgil per a arribar a pilotes complicades i fi en els colps.

També ahir, però al trinquet de Benissa, es va disputar l'eliminatòria prèvia que quedava pendent. Santi es va imposar a Héctor amb facilitat i per la via ràpida. En esta partida, el desequilibri va ser prou més gran.

José Salvador ja espera en els quarts de final al vencedor del duel entre Pere Roc II mentre que Santi entra a la ronda de quarts per a mesurar les seues forces davant Pere en partida que també es jugarà el divendres, però a Vilamarxant.