De vegades sol passar que després de la consecució del títol, el campió individual completa algunes partides per davall del seu nivell pel fet d'haver-se alliberat de la tensió que implica jugar la partida més emblemàtica de l'any.

A Puchol II, però, no li va succeïr ahir al trinquet Pelayo, on va tornar a signar una gran actuació, esta vegada en la primera semifinal del Trofeu Mestres d'Puchol IIPelayoescala i corda.

L'escaleter de Vinalesa va liderar la victòria per 60-30 davant Giner, Jesús i Pere. Això sí, va estar ben acompanyat per Javi i Santi.

El trio vencedor va destacar principalment per la capacitat per a passar la pilota. A l'altre costat de la corda, trobar forats per a acabar el quinze va ser missió pràcticament impossible.

A més a més, la formació de la faixa roja també va tindre més clares les idees en atac, principalment quan Puchol II va jugar els caps i de rebot.

Encara així hi hagué igualtat i bons intercanvis fins que el marcador va registrar 45-30. En eixe parcial, la formació encapçalada per Giner va disposar de val per a situar-se a un joc. Després, el domini dels vencedors va ser més evident.

La segona semifinal es jugarà demà al mateix trinquet Pelayo. També demà començarà a Piles el mateix Trofeu Mestres, però en la modalitat de raspall