LLIGUES PROFESIONALS

De tot un poc en la represa de les lligues

En la competició de raspall es va completar la tercera jornada al trinquet del Genovés. En la Lliga Bankia d'escala i corda, les tres partides es van disputar al trinquet Pelayo

De tot un poc en la represa de les lligues

De tot un poc en la represa de les lligues

J. CANO

La reactivació de la pilota i la disputa de sis partides, que van oferir de tot un poc.

En la competició de raspall. De les tres partides programades, l'última no es va completar perquè Salelles II va caure lesionat en el primer joc i va haver de retirar-se, la qual cosa li va atorgar el triomf a Marrahí, Lorja i Murcianet per 30-0.

Abans, Vicent, Tonet IV i José van guanyar a Moltó en una partida on va predominar el joc del dau. De fet, tots els parcials es van fer amb el traure llevant del que van trencar els guanyadors al rest.

On es va anotar indistintament des del rest i el dau va ser en la partida que Vercher, Canari i Ricardet van guanyar a CanariIan Els dos trios van signar una gran actuació.

Escala i corda

En la Lliga Bankia d'escala i corda, les tres partides es van disputar al trinquet Pelayo i totes tres van transcórrer amb el denominador comú d'un equip ratllant a un molt bon nivell i l'altre jugant per davall de les seues possibilitats. Els sis equips van debutar en la competició per a completar la primera jornada.

La sessió va arrancar amb la victòria per 60-25 de Giner, Pere i Álvaro Gimeno davant Puchol II

Posteriorment, Pere Roc II, Nacho i Guillermo es van imposar per 60-30 a Genovés II. Este mateix resultat es va donar el la victòria de José Salvador, Félix i Bueno davant Marc, Santi i Kruithof.