04 de marzo de 2021
04.03.2021
Superdeporte
LLIGUES PROFESIONALS

De tot un poc en la represa de les lligues

En la competició de raspall es va completar la tercera jornada al trinquet del Genovés. En la Lliga Bankia d'escala i corda, les tres partides es van disputar al trinquet Pelayo

04.03.2021 | 12:59
De tot un poc en la represa de les lligues

La reactivació de la pilota professional es va produir ahir amb la represa de les lligues i la disputa de sis partides, que van oferir de tot un poc.

En la competició de raspall es va completar la tercera jornada al trinquet del Genovés. De les tres partides programades, l'última no es va completar perquè Salelles II va caure lesionat en el primer joc i va haver de retirar-se, la qual cosa li va atorgar el triomf a Marrahí, Lorja i Murcianet per 30-0.

Abans, Vicent, Tonet IV i José van guanyar a Moltó, Roberto i Raúl per 30-15 en una partida on va predominar el joc del dau. De fet, tots els parcials es van fer amb el traure llevant del que van trencar els guanyadors al rest.

On es va anotar indistintament des del rest i el dau va ser en la partida que Vercher, Canari i Ricardet van guanyar a Ian, Seve i Néstor per 30-25. Els dos trios van signar una gran actuació.

Escala i corda


En la Lliga Bankia d'escala i corda, les tres partides es van disputar al trinquet Pelayo i totes tres van transcórrer amb el denominador comú d'un equip ratllant a un molt bon nivell i l'altre jugant per davall de les seues possibilitats. Els sis equips van debutar en la competició per a completar la primera jornada.

La sessió va arrancar amb la victòria per 60-25 de Giner, Pere i Álvaro Gimeno davant Puchol II, Héctor i Hilari.

Posteriorment, Pere Roc II, Nacho i Guillermo es van imposar per 60-30 a Genovés II, Tomàs II i Conillet. Este mateix resultat es va donar el la victòria de José Salvador, Félix i Bueno davant Marc, Santi i Kruithof.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook