LLIGA BANKIA DE RASPALL

Les lesions s'enceben amb Oliva

Després de Salelles II i Brisca, ara Ibiza serà baixa en haver-se trencat un dit de la mà dreta. El de Xeraco serà intervingut el pròxim dijous

Ibiza, punter de l'equip d'Oliva a la Lliga Bankia de raspall, estarà entre sis i vuit setmanes de baixa.

Ibiza, punter de l'equip d'Oliva a la Lliga Bankia de raspall, estarà entre sis i vuit setmanes de baixa. / FUNPIVAL

La trajectòria de l'equip representatiu d'Oliva (Salelles II, Brisca Els de la Safor sumen dos punts aconseguits en la primera data. Una victòria que queda lluny i que a continuació explica la catàstrofe classificatòria, ja que després este trio va caure al pou del tauler en acumular una mala ratxa de cinc partides sabateres. I és que les lesions s'han encebat amb els olivers. Primer Salelles II, després Brisca i ara Ibiza. El punter pateix un trencament a un dit de la mà dreta, concretament el quart metacarpià, i serà intervingut quirúrgicament el pròxim dijous a l'hospital Intermutual de Levante.

Les lesions s'enceben amb Oliva

Les lesions s'enceben amb Oliva

La lesió d'Ibiza va començar al trinquet del Genovés

«Em va pegar una pilota per darrere de la palma i la mà es va inflamar, però no pareixia res. No li vaig donar importància. Amb gel, en un dia em va passar el dolor», explica el punter de la formació olivera.

Finalment, la lesió va traure el nas en l'últim moment de l'octava data, el passat dissabte a Dénia. Oliva jugava contra Castelló (Marrahí, Lorja i Murcianet) i en el joc final de la partida, «vaig fer una raspada i vaig sentir com que el dit estava fora del seu lloc, era estrany», detalla Ibiza.

Una vegada en els vestidors, el pilotari de Xeraco va adonar-se de la gravetat quan «vaig desenrotllar-me la mà. Em feia molt de mal i vaig haver d'anar a urgències», fins al diagnòstic final.

Ara Ibiza haurà de recuperar-se en un procés d'entre «sis o vuit setmanes. Ha de cicatritzar bé perquè és un dit que utilitzem habitualment, encara que el període depén de l'evolució», especifica el jugador de 24 anys, que recalca les seues ganes per tornar als trinquets perquè «el que més m'agrada en el món és jugar a pilota. Espere el període de baixa siga el més curt possible».

Enguany era la segona volta que Ibiza disputava la Lliga Bankia - Trofeu Diputació de València de raspall

«Volia fer-ho bé, estava en forma i motivat. Vam començar molt compenetrats i després de l'aturada, Salelles II es va lesionar al primer joc. El va substituir Pablo i tocava començar de nou. Després Brisca (amb problemes musculars, va ser baixa a la sèptima jornada) i ara jo. Hem tingut mala sort», es lamenta el xeraquer sobre un trio que en el cessament de l'activitat, al passat mes de febrer, «no paràrem d'entrenar i comunicar-nos».

Un diàleg que ara va continuar perquè Ibiza haja rebut els ànims dels seus companys. El seu substitut es coneixerà els pròxims dies. Si tot marxa com toca, en estiu tornarem a gaudir d'Ibiza sobre les lloses.