Lliga Bankia de raspall

Objectiu: evitar al trio de Tonet

Recta final en les fases regulars. En raspall queda definir l'ordre de classificació i en escala i corda hi ha tres places per adjudicar en les semifinals

Objectiu: evitar al trio de Tonet

Objectiu: evitar al trio de Tonet

J. CANO

Dues jornades queden per disputar en la Lliga Bankia de raspall. Ara falta establir l'ordre dels classificats per a definir els enfrontaments en ambdues eliminatòries, que seran primers contra quarts i segons contra tercers.

És més que probable que Vicent, Tonet IV i José acaben la ronda en curs encapçalant la classificació. I és que els representants del Genovés no solament continuen com a únics invictes, sinó que cap equip ha estat capaç de sumar davant ells; els més encertats es van quedar en 15. L'objectiu per a la resta, tenint en compte les paraules de Marrahí

Objectiu: evitar al trio de Tonet

Objectiu: evitar al trio de Tonet

La penúltima jornada completarà dues partides esta vesprada al trinquet de Xeraco. En la primera, entre dues formacions ja descartades, Moltó, Roberto i Raúl jugaran contra Pablo, Brisca i Marc. El punter d'Alcàntera de Xúquer entra com a substitut del lesionat Ibiza, que ahir va ser operat amb èxit del dit trencat i que estarà entre sis i huit setmanes sense jugar.

A continuació, torn per a Marrahí, Lorja i Murcianet, que són quarts, davant Vercher, Canari i Ricardet, que poden assegurar-se acabar, com a mínim, en la segona posició. En eixe cas evitarien al trio del campió individual fins a la final.

La jornada conclourà el diumenge a Ontinyent on Vicent, Tonet IV i José s'enfrontaran a Ian, Seve i Néstor, primers i tercers respectivament.

Canvis en escala i corda

escala i corda

En la Lliga d'escala i corda queda una jornada, que estava programada per a disputar-se íntegrament demà. Però, davant la impossibilitat de congregar a públic en el trinquet, l'organització ha traslladat les dues confrontacions decisives, les de Pelayo, a la vesprada del diumenge perquè siguen televisades en directe per la plataforma ProximiaTV.

El dissabte es jugarà a Murla el que estava previst: primer, Soro III, Jesús i Salva contra Marc, Santi i Kruithof, equips que ja estan descartats. A continuació Genovés II, Tomàs II i Conillet, que tampoc tenen opcions, contra els líders i únics classificats, Giner, Pere i Álvaro.

El diumenge s'anuncia en la 'catedral' als quatre equips que opten a les tres vacants. A les 17.00 hores, Pere Roc II, Nacho i Guillermo davant De la Vega, Javi i Carlos. A continuació, Puchol II, Héctor i Hilari s'enfrontaran a José Salvador, Félix i Bueno.