La Copa d'Hivern de Galotxa afronta les seues semifinals

Una vegada jugades les primeres partides de les eliminatòries de la 2ª Copa d'Hivern de Galotxa, el pròxim cap de setmana es viuran les partides decisives per a conèixer als finalistes de la competició.

La Copa d'Hivern de Galotxa afronta les seues semifinals

La Copa d'Hivern de Galotxa afronta les seues semifinals / FEDPIVAL

FEDPIVAL

En primera categoria si que es jugarà la segona jornada de lliga, després que en la primera el Massalfassar A guanyara 70 a 20 al Meliana A en el carrer dels primers. En aquesta segona partida de la màxima categoria del torneig s'enfrontaran el Meliana A, que en aquesta ocasió jugarà com a local en el carrer de pilota "Vicent Venancio", davant el Quart de les Valls A. La formació de l'Horta Nord es veurà obligada a sumar els tres punts, per a poder tindre opcions de jugar la gran final, que tindria lloc el cap de setmana del 17 d'abril.

Pel que fa a la segona categoria, Borbotó i Quart B s'avançaren en les seues corresponents semifinals davant Albalat dels Sorells i Xirivella. Aquestes dues formacions hauran de remuntar la setmana pròxima complicats resultats, ja que varen caure 70 a 30 i 70 a 35, respectivament.

Respecte a la competició femenina, en les semifinals s'enfrontaran a partida única Massalfassar F i Borbotó B, en la primera eliminatòria, i Meliana C amb Montserrat B, en la segona.

Les categories de curtes visqueren la ronda de quarts la setmana passada. En el cas de Curtes A s'han classificat el Vinalesa A i Montserrat A, que jugaran la primera semifinal, i el Massalfassar B i Vinalesa B, que es jugaran la segona plaça en la final de la categoria. Per últim, en Curtes B la primera semifinal tindrà a Nàquera i Petres A com a protagonistes, mentre que en la segona s'enfrontaran Petres B i Tamborí de Valencia A.