Alfara del Patriarca acollirà les finals de l'AON d'Escala i Corda

La setmana vinent, dissabte 17 d'abril, tindran lloc les finals de quarta A, quarta B i quarta C

Alfara del Patriarca acollirà les finals de l'AON d'Escala i Corda

Alfara del Patriarca acollirà les finals de l'AON d'Escala i Corda

FEDPIVAL

El pròxim cap de setmana començaran les finals de la 23ª edició del Campionat Autonòmic d'Escala i Corda

Divendres es jugaran les primera partides de les huit finals que es disputaran al llarg del cap de setmana. A les 16:15 hores tindrà lloc la final femenina entre Massamagrell i Borbotó, jugant-se a continuació la partida de segona B, on s'enfrontaran El Puig i Vall de Laguar.

Els juvenils de Meliana i Tavernes Blanques s'enfrontaran el dissabte a partir de les 10 hores. Mentre que en la final de segona A, que completarà la matinal, els protagonistes seran Moncada A i Ribera A. Ja per la vesprada aplegarà el torn a les finals de primera. A les 15:15 obrirà el foc l'enfrontament de primera B, entre Massamagrell B i Onda A. Especial menció mereix el club de l'Horta Nord, que ha aconseguit classificar tres equips per a les finals d'aquesta setmana. La gran final de primera A serà qui tanque un dia ple de pilota en Alfara del Patriarca.

Marquesat A, que compta amb jugadors de qualitat com Carlos, Gerardo, Angel, Saxa o Felix, intentarà endur-se de nou el títol a les seues vitrines, després de guanyar-lo en el 2014. Faura-Alfara Patriarca, amb Julian i Pepet com a jugadors principals, serà el seu rival en aquesta ocasió, en la primera vegada que el club del Camp de Morvedre aplega a aquesta final.

Pero el diumenge encara hi haurà dues partides més. Lliria i Massalfassar jugaran a les 10 hores per la copa de tercera A, sent Massamagrell A i Pelayo

La setmana vinent, dissabte 17 d'abril, tindran lloc les finals de quarta A, quarta B i quarta C.