Quart de les Valls i Massalfassar, a per la segona Copa d'Hivern de Galotxa

La segona edició d'aquesta competició viurà les seues finals el pròxim diumenge en els carrers de Borbotó i Petrés, que recupera l'activitat en la localitat del Camp de Morvedre

Quart de les Valls i Massalfassar, a per la segona Copa d'Hivern de Galotxa

Quart de les Valls i Massalfassar, a per la segona Copa d'Hivern de Galotxa

La segona edició d'aquesta competició viurà les seues finals el pròxim diumenge en els carrers de Borbotó i Petrés, que recupera l'activitat en la localitat del Camp de Morvedre. Com les últimes finals, i segons els protocols marcats per les autoritats amb la crisi sanitària, aquestes partides seran a porta tancada sense públic.

En el cas del recinte de la pedania de Valencia, tindrà lloc una interessant matinal el diumenge 11 d'abril, amb les finals de primera i segona categoria, així com la corresponent a la competició femenina. Seran les xiques precissament les que obriran el programa de finals a les 9 hores del diumenge. Ja que s'enfrontaran pel títol els equips de Massalfassar i les guanyadores de la semifinal entre Meliana i Montserrat, que es jugarà demà i que fou suspesa per pluja la setmana passada. A continuació aplegarà la partida entre Borbotó A, que va dominar clarament la seua semifinal davant Albalat dels Sorells, i Xirivella, que va fer una gran remuntada davant Quart de les Valls B, corresponent a la segona categoria.

Com a colofó del matí, sobre les 12 hores, tindrà lloc la final de primera categoria entre el Quart A i Massalfassar A. Dos equips que es coneixen a la perfecció, amb grans jugadors en les seues files. Per part de l'equip del Camp de Morvedre, que defensa el títol guanyat en la primera edició davant Meliana, compten amb Sergi, Monrabal, Alex, Jesus, Xato, Castillejo i Bervis, mentre que en els de l'Horta podran participar Javi "Moro", Rafa, Ximo, Paco i Luis.

Per la vesprada, i tancant la competició, les finals de categories a curtes seran les protagonistes del carrer Dominguez Roca de Petrés. A les 16:30 hores s'iniciarà la final de la categoria B, on es jugaran la copa de campions la primera formació del club local i el Tamborí de Valencia A. La última partida del campionat serà la corresponent a la final de la categoria A, en la qual s'enfrontaran el Vinalesa A i el Massalfassar B. Club que ha situat a tres de les seues formacions dins les cinc finals del torneig.