La tornada de la primera semifinal de la Lliga de raspall disputada el passat divendres al Genovés no solament va suposar l'eliminació de raspallGenovésIanA més a més, el rest de Senyera i el mitger de Castelló van caure lesionats en diferents moments de la partida.

Seve fins i tot no va poder acabar. Amb el marcador en 15-5 favorable a Vicent, Tonet IV i José, Seve va notar unes molèsties al gluti que li van impedir continuar. Una vegada sotmés a les pertinents proves mèdiques el jugador ha sabut que pateix un micro trencament de 5 mil·límetres. «Esta setmana he de fer repòs absolut, la següent començaré amb els exercicis de recuperació i la tercera podré entrenar amb pilota», explica el mitger.

El fet de deixar-se la partida va estar inclús positiu perquè la lesió podria haver degenerat en alguna cosa prou més greu.El muscle

En el cas de Ian, el problema torna a estar localitzat en la part posterior del muscle dret, molèstia que no acaba de remetre i que li impedeix rendir amb plenitud. «Restant no em fa mal, però per dalt no puc tirar-li fort», diu Ian, que està a l'espera d'unes proves per a tindre un diagnòstic concret.