La Federació de Pilota Valenciana. Col.laboració que du donant-se des de fa més de 20 anys.

La presentació va tindre lloc a la seu dels serveis centrals de l'entitat bancària, situada al parc Tecnológic en la localitat de Paterna.

A aquesta varen acudir representants de la Federació com es el cas dels tècnics del programa de Tecnificació Josep Llopis (Ricardet) i Pasqual Sanchis (Pigat II), el president de la Federació de Pilota Valenciana, Jose Daniel Sanjuan, i Paco Alós, director de relacions institucionals de Caixa Popular, junt a alguns vicepresidents de l'entitat.

Al llarg de l'acte es mostraren les diferents activitats de la Federació de Pilota Valenciana en les que col.labora de forma activa Caixa Popular. Destaca que aquesta sinergia va enfocada a diferents nivells i diferents sectors socials.

Un dels objectius de l'entitat financiera es poder ajudar al desenvolupament de la base, cosa fonamental per a que l'esport continue creixent. També donen el seu suport a activitats del programa de Tecnificació, a través del qual es tracta que els jugadors i jugadores joves que més destaquen puguen donar el pas al professionalisme.

Entre els objectius més socials que trobem en aquesta col.laboració es el foment de la Pilota per a persones amb diversitat funcional, a través de la celebració del Campionat de Raspall, amb ajudes pel Va de Dona, supercopes femenines i els circuits femenins.

Respecte a aquest programa de col.laboració Josep Llopis (Ricardet) va dir "les competicions femenines s'han equiparat a les masculines, i hi ha un grup de jugadores extraordinari", mentre que per a Pasqual Sanchis (Pigat II) "ha destacat que la major part del planter de jugadors professionals d'escala i corda ha competit en algún moment de la seua vida alguna de les Lligues Caixa Popular".

Jose Daniel Sanjuan, president de la Federació de Pilota Valenciana va destacar: "La Federació de Pilota Valenciana està molt orgullosa de que una entitat financiera 100% valenciana recolze el nostre esport a través de la base i els clubs, treballant directament sobre la promoció i la formación de la Pilota Valenciana. Sanjuán, va posar en valor eixa col.laboració que ja dura més de 20 anys. "Som dos entitats que tenim una serie de valors que compartim i ens fan sentir més pròxims. Gràcies a Caixa Popular hem anat treballant sobre la base i ampliant l'espectre anys rere any".

Per tancar l'acte, Paco Alós, director de relacions institucionals de Caixa Popular va voler destacar: "Efectivament era una col.laboració en equip que ja dura molt de temps i del que l'entitat es sent profundament orgullosa, sobretot, entre tantes coses, per que s'ha aconseguit treballar molt bé i de forma pionera a l'esport femení, i també amb l'esport inclusiu". Alós també va oferir les magnifiques instal.lacions de l'edifici central que Caixa Popular té al Parc Tecnològic per a poder celebrar jornades de formació, cursos o presentacions.