En la sisena jornada, que tindrà lloc el pròxim cap de setmana, es disputaran dues partides de la màxima categoria del Campionat Autonòmic de Raspall, en el trinquet d'Alzira i altres dues partides en el carrer de pilota de Gavarda.

La vesprada del dissabte tindrà lloc una gran jornada de raspall en el trinquet d'Alzira, qua acollirà dues partides molt atractives. A les 17 hores començarà la primera d'elles, en la qual s'enfrontaran l'Alzira A, actual segon classificat en la taula, amb l'equip de Muro, que empata en la tercera posició amb l'Alzira B. A continuació aplegarà el torn precissament de l'Alzira B, que rebrà a l'actual campió del torneig, la formació d'El Genovés A, i que ara figura en la cinquena plaça i està lluitant per no perdre el ritme dels quatre primers, que son qui es classificarien per a semifinals. Gran vesprada de pilota, on es podran veure a quatre dels primers cinc classificats de primera categoria, tots ells candidats al triomf final del campionat.

Ja el diumenge la canxa de raspall de Gavarda viura altres dues interessants partides. Pel matí, a les 11 hores, serà el torn a la partida que protagonitzaran el Gavarda A i el Xeraco A, sisé i seté classificats, i que s'enfrontaran per tres punts que els permetrien remuntar en la taula. Per últim, i tancat la jornada, el Bicoroliva Bicorp A, que encapçala la classificació visitarà al Gavarda B, que intentarà sumar els seus primers punts del torneig en una complicada partida per a la formació del club de la Ribera.

La divisió de plata, que compta amb l'Alcàntera-Càrcer A com a primer classificat, oferira altra gran partida, ja que el segon de la taula, El Genovés B, rebrà al seu trinquet a l'Alcàntera-Càrcer B, tercer classificat a només dos punts dels seus rivals. Pel que fa a tercera categoria, el Lanzadera Montserrat A defensarà el seu liderat, ja que marxa dos punts per davant de l'Alcàntera-Càrcer D i el Favara A, que empaten en la segona posició.

Respecte a quarta A, la primera plaça es per a l'Alqueria d'Asnar A, mentre que el Favara B el segueix a només dos punts. On també està la classificació molt ajustada es en quarta B, ja que el Real de Gandia B suma 15 punts, un més que Alzira C, segon, i dos més que l'Alqueria d'Asnar B, tercer. Per últim, en quarta C es viu un quadruple empat al front del grup A, entre Murotub Muro B, Ajuntament de Beniparrell J, Carcaixent i Alzira D. El grup B està encapçalat en solitari per l'Ajuntament de Beniparrell I, un punt per davant de La Valldigna B.

En les categories femenines, figura al front de la segona categoria l'Alcàntera-Càrcer E, amb 14 punts, mentre que l'Alqueria de la Comtessa compta 13 al seu caseller. L'Ajuntament de Beniparrell B i C empaten en la tercera posició, un punt per davant de l'Estudi Martí Borbotó E, Les Alcuses Moixent C i Sueca A. La divisió de bronze femenina també està molt complicada, ja que l'Alqueria d'asnar B, l'Estudi Martí Borbotó C, Xeraco C i Lanzadera Montserrat B empaten al capdavant de la taula amb 9 punts.

Meliana D es qui figura en primera posició de quarta A, seguida per l'Alzira H, mentre que en quarta B les primeres classificades son les formacions de Meliana E, i Carlet-Volea, empatant en el grup B el Beniarbeig-Verger B, El Genovés E i Crevillent, que està cuallant un molt bona primera participació en el trofeu.